Nyomtatás

Hány gyereked lesz? A horoszkópod elárulja

Írta: Kurucz Enikő 2017. november 11., szombat 06:13
Értékelés:
(0 szavazat)

Sokan esküsznek a horoszkópora. Van, akinek minden reggele a horoszkóp olvasásssal indul, és vannak, akik nem hisznek benne, és olvasni sem hajlandóak róla.

Mindenesetre sok pozitív dolgot is találhatunk, amire a horoszkópunkból asszociálhatunk. És ki tudja talán érdemes megnézni. Különösen, ha a családalapításról van szó. Lássuk hány gyereke lehet a különböző csillagjegyeknek.

Kos

Te különösen szereted a gyerekeket. A harcos természetednek köszönhetően, a csillagok 3-4 gyermeket terveznek neked.

Bika

A te nyugodt és összeszedett személyiséged azt mutatja, hogy 2 gyermekkel lennél boldog. Ha azonban kettőnél több gyermeked lesz, az már lehet, hogy túlterhel.

Ikrek


Kettős személyiséged sosem hagyná a gyermekeidet unatkozni, de ehhez valóban türelmesnek kell lenniük. Mit szólnál egy tündéri ikerpárhoz?

 

Rák


Ha rák csillagjegyben születtél, akkor a csillagok 2 gyermeket jósolnak neked, de jó pár év korkülönbséggel. Ösztönösen természetes anyuka leszel, hiszen alapvetően ez jellemzi a csillagjegyedet is.

 

Oroszlán

A csillagjegyek királyaként, a csillagok 2-4 gyermeket jósolnak neked. A multiasking képességeid (két vagy több dolog adott idő alatt történő párhuzamos végzése) a gyermeknevelésben nagy segítségedre lesznek.

 

Szűz


A szűz csillagjegyben születettek tökéletesen megelégszenek egy gyermekkel, mert a túl sok gyerek könnyen stresszessé teheti őket.

Mérleg


A mérlegek legfőbb vágya az egyensúly, az egyenlőség és a méltányosság. Így a csillagok páros számú gyermekeket jósolnak nekik… 2,4 vagy akár 6 gyereket.

 

Skorpió

A csillagok látják, hogy képes leszel egy teljes seregnyi gyereket kezelni, akik szeretettel lesznek körülvéve. A skorpió igazi követendő példa

Nyilas

A nyilasoknak folyamatos kalandra van szükségük, ez egy kicsit nehézzé teszi számukra az anyaságot. A csillagok nem terveznek neked gyermeket.

 

Bak


A bak egy apajel és tökéletesen képes akár 3 gyereket is kezelni. A bakok óriási munkafelügyelő képességekkel rendelkeznek,amely szuper szülővé teszi őket.

 

Vízöntő

A vízöntők és a nyilasok testvér jegyek. Ezért a vízöntőknek a csillagok 1 gyermeket jósolnak. Ők is a kaland szerelmesei.


Halak

A halak nagyszerűek lennének abban, hogy akár egy iskolányi gyereket neveljenek. A csillagok szerint 5 gyermek boldog szülei lesznek .

Forrás:metdaan

A cikk tájékoztató jellegű, a megjelenése pillanatában fennálló aktuális helyzetet tükrözi, ezért az információ felhasználása előtt kérünk, tájékozódj hivatalos forrásból is.

Megjelent: 2263 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. november 09., csütörtök 13:35

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.