Váltás mobil nézetre
h i r d e t é s

Szulejmán: Tények és fikció

h i r d e t é s

Legfrissebb hozzászólások

    Rovat: Kultúr     Írta:

A legszebb magyar úszónő új sportágban tündököl

A legszebb magyar úszónő új sportágban tündököl

A gyönyörű világklasszis úszónő új sportágban mutatja meg képességeit Valentin napon, ugyanis a szerelemért pedálozik majd Dudás Miklóssal egy nyeregben. A szerelemnek múlnia kell? Nem, ha pedálozunk érte! Így vannak ezzel Jakabos Zsuzsanna és Dudás Miklós világklasszis sportolóink is, akik ugyan csupán barátként, de együtt pattannak kerékpárra Valentin nap alkalmából. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

h i r d e t é s

A WestEndben nem akármilyen Valentin napi tekerés várja a szerelmeseket: egy szív alakú LED- fal és tandem kerékpárok segítségével mutathatják meg szerelmük erejét a párok február 11-től 14-ig. A tekerés intenzitásától függően egyre pirosabb színűre vált a hatalmas szív, és amíg kitartóan pedáloznak a versenyzők, addig meg is tartja az olthatatlan vágy színét.

Ahogyan a szépségéről és kitartásáról híres úszóbajnokunk is nyeregbe pattan, ugyanezt a vállalkozó kedvű szerelmespárok értékes nyereményekért tehetik meg. A díjakért azonban komolyan meg kell küzdeniük a szerelmeseknek, ezzel is bizonyítva a közös kitartást. A tekerésre a http://www.westendszerelem.hu/ címen regisztrálhatnak a párok. A selejtezők három napon keresztül zajlanak majd, és február 14-én a döntőn kiderül, hogy kik küzdenek leginkább a szerelmükért és persze az izgalmas ajándékokért.

Kényeztető wellness hétvégét luxusautó használattal is hazavihetnek majd a szerelemtől és tekeréstől kipirult nyertesek. A programsorozaton a szerelmes hangulatról is gondoskodnak a bevásárlóközpontban, ugyanis minden délután sztárvendégek teszik még romantikusabbá a pillanatot. Valentin nap alkalmából pedig 70 üzlet 20-50%-os kedvezménnyel várja a szerelmeseket. A kuponokat a www.westend.hu oldalról lehet letölteni február 4-től.

Tekerésre fel! Tartsd életben a szerelmet a WestEndben!

 

Forrás, fotó: Just Creative

Új hozzászólás

Ha szeretnél egyszerűbben és gyorsabban hozzászólni, akkor regisztrálj vagy jelentkezz be!
Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám

Elfelejtetted a jelszavad?

Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám

Elfelejtetted a jelszavad?